Passe Partout

Home / Referenties / Passe Partout

Het samenwerken met Impressa-Living is een verluchting van mijn dagelijks werk.  Nicky helpt me bij onze externe communicatie en wijst me op zaken en info die  zeker niet vergeten mogen worden

Dirk Steenbeke, CEO van Passe Partout

Passe Partout is een voorbeeld van een onderneming waar met hart en ziel, en met veel enthousiasme gewerkt wordt aan het creëren van een specifieke sfeer rond hun zitmeubelen. En laat het nu net die stijl en sfeer zijn die we samen met hen, nu voor het derde jaar op rij, tot bij de winkelier brengen. Niets wordt aan het toeval overgelaten als het gaat over ondersteuning van de verkopers in de gesprekken met de eindconsument.

Onlangs ontwikkelde Impressa Living nog een online tool voor Passe Partout om het duidelijke en transparante technische handboek + prijslijst te automatiseren. Passe Partout ontwerpt de modellen, tekent de verschillende mogelijkheden en zet het geheel in een voor hen op maat gemaakte template. Op een eenvoudige, snelle en accurate manier ontvangt de winkelier alle informatie die hij nodig heeft in een technisch handboek.

Nog voor het derde jaar op rij wordt er gewerkt aan een stijlvol coffee table boek. Voor iedereen met smaak, voor iedereen die bezig is met het esthetisch inrichten van zijn woning. De onthulling van het nieuwst boek vindt steeds plaats op Passe Partouts’ jaarlijkse huisshow.