Drukservice Impressa

‘Drukservice Impressa’ vs ‘Impressa Living’

vrijdag, 28 juli, 2017

Wie is Impressa Living nu eigenlijk? En wat betekent de fusie van Impressa voor Impressa Living?

IMPRESSA LIVING is de werknaam voor ‘Positief Media nv’.
Tot voor 2014 was dit eerder een slapende vennootschap. Impressa Living is ontstaan uit een passie voor de woonsector, ervaring in de meubelbranche en gebundelde marketingkrachten vanuit de Grafische Groep Bongaerts.

Diversificatie van het aanbod is in de verscherpte economische omstandigheden van de laatste jaren, dé troef geweest van de groep. Participaties in tal van partnerbedrijven brachten naast de drukactiviteiten van Impressa en Grafix eveneens activiteit op vlak van marketing en communicatie, on- en offline.

In de eigen bedrijven worden ongeveer 125 mensen tewerkgesteld, terwijl er in de groep meer dan 200 zijn. De gehele groep staat voor een omzet van meer dan 45 miljoen euro.

Het is de drukkerij Impressa, gelegen op hetzelfde adres dan waar de activiteiten van Impressa Living ondergebracht zijn, die recentelijk gefuseerd is met Drukservice/Print ID. De vellendrukkerij gaat sinds december 2016 verder onder de gemeenschappelijke naam Drukservice Impressa. Met deze forse consolidatie zien de gebundelde familiebedrijven de toekomst vol vertrouwen en ambitie tegemoet.

Positief Media, en dus ‘Impressa Living’ heeft er met Drukservice Impressa een grotere, meer veelzijdige drukpartner bijgekregen. Naast de 4 generaties ervaring, krijgen we nu ook de voordelen erbij van een jong, dynamisch en sterk groeiende partner.