Hoeveel kost het?

First date                                                 gratis

cHealth analyse                                       € 350

cHealth analyse, incl. geo analyse          € 750

Alle verdere voorstellen geheel vrijblijvend en op offertebasis, 100% marktconform.

 

In een eerste verkennend gesprek leren we iets over elkaars organisatie. We ervaren de marketingaanpak en bespreken de kracht van goede communicatie.

We overlopen enkele communicatieformules uit de woonsector en toetsen uw werkwijze alvast een eerste keer aan de trends in de markt.

Tegelijkertijd wordt u uitgenodigd om in een tweede gesprek dieper in te gaan op uw positionering, uw huidige communicatiemix en –budget.

Na de nodige constructieve intake gesprekken, brengen wij voor u alle informatie samen. In een cHealth rapport brengen we uw communicatie inspanningen in kaart. Er wordt een uitgebreide vergelijking gemaakt met de meest relevante formules uit uw markt. Dit verslag geeft ons beiden alvast een overzicht van uw marketing inspanningen en hoe uw communicatiebudget wordt ingevuld.

Impressa Living adviseert waar eer andere of nieuwe elementen aan die communicatieformule kunnen worden toegevoegd en waar u als ondernemer kan besparen. Door deze onafhankelijke benadering, kan u er zeker van zijn dat uw geoptimaliseerde communicatiemix actueel en efficiënt is. Aangevuld met concrete voorstellen voor uw bedrijf vormt dit cNumbers hoofdstuk een eerste stap richting verdere professionalisering.